Informatii copyright

Recomandări privitoare la drepturile de autor

Postarea conţinuturilor ce violează drepturile de autor pot duce la desfiinţarea contului dumneavoastră şi la pierderi financiare, dacă sunteţi dat în judecată. Aici veţi găsi nişte sfaturi pentru a putea determina dacă fisierul  dumneavoastră se potriveşte criteriilor sau dacă violează drepturile de autor ale cuiva.

Echipa Trilulilu respectă drepturile artiştilor şi creatorilor şi sperăm că veţi lucra cu noi pentru a face colectivul nostru creativ, plin de experienţe pozitive pentru toată lumea, inclusiv artiştii şi creatorii materialelor si mai ales in legalitate.

Cum vă asiguraţi că fisierul  dumneavoastră nu violează drepturile de autor ale cuiva ?
Vă puteţi asigura că fisierul  dumneavoastră nu violează drepturile de autor ale unei alte persoane folosindu-vă imaginaţia pentru a crea ceva complet original. Poate fi ceva simplu, ca filmarea prietenilor în timp ce se prostesc sau ceva complicat, ca filmarea propriului film de scurt metraj cu scenariu, actori şi cu tot ce trebuie. Dacă este numai opera dumneavoastră, nu trebuie să vă mai faceţi griji din cauza drepturilor de autor. Dumneavoastră sunteţi autorul!

Respectaţi şi celelalte sfaturi, referitor la folosirea materialelor.

Asiguraţi-vă că toate componenţele videoclipului sunt creaţia D-voastră originală, inclusiv partea audio. De exemplu, dacă folosiţi o parte a unei înregistrări audio ce este proprietatea unei case de discuri, fără permisiunea casei de discuri, videoclipul violează drepturile altora şi o vom şterge de îndată ce descoperim acest lucru.

Motivul cel mai frecvent pentru care ştergem videoclipuri din cauza violării drepturilor de autori este că sunt copii ale conţinuturilor cu drept de autor şi proprietarii conţinuturilor cu drept de autor ne-au anunţat, că materialul lor este folosit fără permisiune. De îndată ce descoperim o folosire ilegală, vom şterge videoclipul imediat in conformitate cu dispozitiile legale.

Iata câteva exemple (nu toate) de materiale cu drept de autor:

Câteva principii de bază

Ce se întâmplă dacă uploadaţi un conţinut si astfel incalcati drepturile de autor ale altei persoane ?

Ori de câte ori aflăm că un fisier sau o parte a unui fisier de pe site-ul nostru violează drepturile de autor al unor terţi, il vom şterge de pe site pentru ca legea ne obliga.  Dacă credeţi că un fisier de pe pagina noastră violează drepturile D-voastră, trimiteţi-ne o avertizare şi il vom sterge. Dacă postaţi în mod repetat conţinut interzis de lege, contul d-voastră va fi desfiinţat.

Nu uitaţi, decizia dacă şi cum vă folosiţi drepturile vă aparţine. Echipa Trilulilu nu este responsabilăpentru decizia luată.

ATENŢIE: NU SUNTEM AVOCAŢII D-VOASTRĂ ŞI INFORMAŢIILE PREZENTATE AICI NU SUNT CONSILIERE JURIDICA. PREZENTAREA ACESTOR INFORMAŢII SE FACE EXCLUSIV CU SCOPUL INFORMĂRII D-VOASTRĂ.